از چند روز قبل شادی بهم زنگ زد و اتمام حجت که مثل پارسال روز مولودی ما ،روزه نباشی ها.

غش غش خندیدم  ،به شادی گفتم: حالا چرا دعوا میکنی با من؟؟آروم  باش .نمیگفتی هم خودم نمیخواستم روزه باشم و به جای شب تولد آقا،روز تولدش روزه میگیرم.

شادی ازم خواست  از  تایم ناهار برم  ،زن عمو هم همون موقع صحبت با شادی  تلفنی بامن صحبت کرد،بهم گفت از ظهر بیا .

دیشب خونه عمو ،جشن  بود برای تولد امام حسین،( چندین سال عمو  این مراسم را دارن .) مراسم دیشب ،عالی بود ،هرچه از خوبی دیشب بگم کم گفتم.دف زنی و مداح خوش صدای که هرسال برای مراسم عمو اینا هستش.بینظیر بود.

بعد اتمام مراسم و رفتن مهمون های عمو اینا،  ،دورهمی   و گپُ گفتِگو فامیلی برقراربود.

شادی خبر نامزدیش  بهم دادو از ذوق شنیدن این خبر  بزن و برقص داشتیم.منو شادی و نیلو و نسترن و ناهید.ازاون لحظه ها بود که فقط میخندیدم و تنها حسی که وجود داشت خوشحالی و ذوق کردنمون بود.

آخه شادی عاشق بود و بعدسختی ها به عشقش که من باخبر از  همه جزئیات وماجرا بودم ،رسیده بود.

موقع مراسم ، منُ و عمه زهره کنار هم بودیم،موقع پرتاب گل ها،یه گل مستقیم افتاد توی دستم،عمه زهره زد روی شونم  و گفت :بهامین نیت کن  حاجت روا میشی عمه ،سال دیگه یه چی بخر برای مولودی  بیار.

لبهام ت نمیخورد اما توی سرم هزار حرف داشتم با امام حسین.حس خوبی بود افتادن گل های کوچولو صورتی تودستم .

و اما ،امروز، سوم شعبان ،  روز تولد امام حسین،ماه شعبان از اون ماه هایی که من عاشقشم ،همش شادی و تولد و قشنگیه .

نیت کردم روزه باشم  ازهمون روزه های یهویی و بدون سحری که تایم  ناهار مامان وبابا مطلع میشن از  روزه بودنم.برخلاف عرفی که برای تولد باید کادو داد،  من  از امام حسین هدیه  خواستم.تولدت مبارک  آقا،هدیه من یادت نره*.*

+صدای بارون و این روز قشنگ،میطلبه کلی حرف و دعا و آرزو با خدا ^.^

+مامان میگه : ماه شعبان و این‌روزای قشنگ دعا کن ،دعا مستجاب میشه،دعا کردن و مرور خواسته هاتون فراموش نکنید.  

این روزا و شبهای قشنگ  حال دلتون خوووب باشه دوستای  خوبم  ^.^

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سرو رایگان دانلود کنید وبلاگ مطالب خواندنی فضای کار اشتراکی دنیای کامپیوتر کلاب فیلم دوربین های دیجیتال رسا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. کویر رایانه سنگ کار نمای ساختمان